+34 93 837 40 72 info@segsa.es

CLIMATITZACIÓ I VENTILACIÓ INDUSTRIAL

Realitzem instal·lacions de climatització i ventilació per a indústries, estacions de servei, comerços i particulars. Treballem amb primeres marques, oferint gran varietat de solucions i assessorant-li en qual s’adapta millor a les seves necessitats.

TREBALLEM AMB

En primer lloc, el nostre departament tècnic realitza el càlcul de necessitats, selecció de maquinàries i realització de pressupostos. A continuació es realitza el projecte executiu i s’implanta “claus en mà” pels operaris de la nostra empresa.

Una vegada realitzada l’engegada de la instal·lació, ens encarreguem de desenvolupar-li un pla de manteniment de tota la instal·lació, fent revisions periòdiques, amb la finalitat d’allargar al màxim la vida útil de les maquines.

Davant de l’existència de noves màquines i sistemes de climatització altament eficients ens hem especialitzat en el desenvolupament d’estudis energètics per valorar les possibilitats de millora d’instal·lacions de: calefacció, climatització, ventilació, etc.

Oferim la possibilitat de substitució i millora d’aquest tipus d’instal·lacions, facturant les millores sobre la base del consum estalviat, actuant com ESE (Empresa de serveis energètics). Consulta l’apartat eficiència energètica.

TENS ALGUNA CONSULTA?