+34 93 837 40 72 info@segsa.es

CONSUM PROPI

A Segsa realitzem una àmplia varietat d’instal·lacions d’hidrocarburs per a consum en la pròpia instal·lació. Instal·lacions de subministrament de gasoil i gasolina para: grups electrògens, cremadors, calderes, mitjans de transport intern o maquinària que no sigui vehicle segons marca la normativa IP-03 i instal·lacions de subministrament a vehicles segons la normativa IP-04.

Realitzem projectes claus en mà, instal·lacions especialment adequades a les necessitats particulars de cada client i subministrar tots els accessoris necessaris. (Sondes de nivell, equips de subministrament, bombes, filtres, equips de control de flotes, mànegues, arquetes, rodets,…)

Disposem de Kits de subministrament a vehicles que incorporen: bomba, comptador, mànega per a gasoil i boquerel automàtic a preus immillorables.

Instal·lem i lloguem unitats de subministrament provisional per al proveïment de maquinària en obres i altres consums justificats.

Totes les instal·lacions per a consum propi són realitzades conforme al Reglament d’Instal·lacions Petrolíferes i les seves Instruccions Tècniques.

DESCARREGA’T LA FITXA TÈCNICA

TENS ALGUNA CONSULTA?