+34 93 837 40 72 info@segsa.es

L’EMPRESA

SEGSA

SEGSA QUATRELEC S.L es consolida com a societat limitada el 7 d’agost de 1993 per centrar la seva activitat en l’àrea de les instal•lacions elèctriques. Al llarg dels anys l’empresa ha anat evolucionant i introduint noves àrees de servei

Les línies d’activitat principals de l’empresa actualment són:

ON SOM

La seu social es troba a Av. del Textil 1-9 nau C del Polígon Industrial Pla del Mas a Sallent, disposa de més de 600 m2 ocupats per oficines, taller i magatzem de components.

EQUIP

El nostre equip està format per professionals distribuïts en tres departaments (administració, oficina tècnica i implantació). Tot això acompanyat d’una infraestructura adequada per poder oferir així els nostres serveis de la forma més eficient possible.

Com especialistes en la realització d’instal·lacions, podem oferir-los servei en tot el territori nacional, ja que la nostra empresa es troba inscrita i autoritzada en totes les CCAA.
L’empresa com a conseqüència del treball diari en instal·lacions petrolíferes i altres instal·lacions industrials de líquids i matèries perilloses, està especialment conscienciada amb la seguretat laboral i amb el medi ambient.

A Segsa disposem d’una estructura organitzativa petita,àgil i familiar. El nostre equip està format per un grup de professionals dividits en oficina tècnica, administració i implantació. A més disposem d’una àmplia xarxa de col•laboradors de confiança per a desenvolupar i fabricar diferents parts dels productes i serveis que oferim, utilitzant personal propi per la implantació final.

INFRAESTRUCTURA

Entre la infraestructura que posseïm es troben: mitjans de transport, eines especialitzades (càmera per inspecció de canonades, equips de succió de llots, equips de filtratge de combustibles, detector de gasos inflamables (ATEX), detector de fugues HCFC,…).

Maquinària i equips de transport:

  • Camió 4x4: Portacontenidors, amb grua HIAB 144-5S.
  • Furgonetes i vehicles 4x4 preparats pertreballar sota qualsevol circumstància.
  • Retroexcavadora New Holland, Remolcs, etc.
  • Retroexcavadora New Holland, Remolcs, etc.

Ens trobem inscrits en el departament d’indústria de les diferents CCAA per la realització de les nostres activitats i actualment disposem de les següents Certificacions.

TENS ALGUNA CONSULTA?

NETEJA DE DIPÒSITS DE GASOIL

Neteja de dipòsits i tancs de combustible (gasoil, gasolina, olis,…)

PROVES D'ESTANQUITAT

Proves d’estanquitat a dipòsits i canonades claus en mà

NETEJA DE TANCS

Neteja i desgasificat de dipòsits i tancs de combustible