+34 93 837 40 72 info@segsa.es

MANTENIMENTS INTEGRALS

Manteniment i servei tècnic integral d’instal·lacions petrolíferes, elèctriques, aparells a pressió i climatització amb personal especialitzat i vehicles equipats per a tot tipus d’operacions.

SERVEIS

  • Reparació de maquinària i instal·lacions
  • Manteniment d’equips
  • Manteniment d’instal·lacions
  • Servei tècnic d’urgència
  • Contractes de Manteniment

La normativa marca l’obligatorietat a les indústries a tenir contractes de manteniment per a les diferents instal·lacions industrials. La nostra oficina tècnica, s’encarregarà de desenvolupar-li un pla de manteniment adequat a les necessitats de les seves instal·lacions que a posteriori serà executat pels nostres operaris de manteniment.

A més podem oferir-li el manteniment integral de totes les seves instal·lacions, evitant-li així l’haver de tractar amb un industrial diferent per a cada tipologia d’instal·lació i reduint costos fixos.

MANTENIMENTS ESPECÍFICS
INSTAL·LACIONS PETROLÍFERES

Neteja de dipòsits de gasoil

La degradació del combustible és inevitable, s’accelera per canvis en la temperatura, presència d’aigua, contaminació microbiana i l’exposició a calor i altes pressions presents en els sistemes d’injecció dels motors i grups.

PROVES D'ESTANQUEÏTAT

Realització de proves d’estanqueïtat per comprovar el correcte funcionament de les mateixes i evitar així possibles vessis i contaminacions al subsòl

DESGASIFICACIÓ I CLAUSURA DE TANCS I DIPÒSITS

Realitzem la desgasificació de dipòsits de combustible o altres líquids perillosos, ja sigui per a la comprovació de l’estat dels dipòsits com per a la clausura dels mateixos

TENS ALGUNA CONSULTA?